Trosobni Stanovi Na Prodaju

Trosobni stanovi obično su površine od oko 60 do 90 kvadratnih metara, mada postoje i oni veći ili manji od ovih dimenzija. Ova vrsta stambenog prostora je popularna među porodicama sa djecom, parovima ili grupama prijatelja koji traže više prostora za komforan život.

Jedna od prednosti trosobnih stanova je dovoljno prostora za namještaj i odlaganje stvari. Ovakvi stanovi pružaju dovoljno prostora za svakog člana porodice ili grupu prijatelja da ima svoj prostor i osjeća se komforno. Takođe, trosobni stanovi su pogodni za one koji vole da organizuju zabave ili druženja, jer pružaju dovoljno prostora za to.

Međutim, jedan od nedostataka trosobnih stanova može biti veća cijena u odnosu na dvosobne stanove, kao i veća količina troškova za održavanje. Kada gledate ponudu trosobnih stanova na sajtu Sveti Stefan Real Estate, mnogi se nalaze na primorju i izvrsni su za porodične odmore u letnjim danima što ih čini zaista popularnim sa razlogom.

Ukoliko ste spremni da izdvojite malo veću količinu novca za kupovinu nekretnine za cijelu vašu porodicu, odluka za ulaganje u trosoban stan je definitivno ispravna. Posjetite naš sajt za više o samoj ponudi, a ukoliko imate neke predloge ili preferencije mi smo tu da ih zajedno sa vama razmotrimo.

Trosobni stanovi – udobni i prostrani

U svijetu nekretnina, trosobni stanovi se izdvajaju kao savršena kombinacija prostranstva i funkcionalnosti. Oni su zlatna sredina između kompaktnih jednosobnih i prostranih četvorosobnih stanova. Ovi stanovi nude dovoljno prostora za dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, 2 spavaće sobe i jednu gostinjsku sobu ili radnu sobu. Ovo je posebno važno u današnjem svijetu gdje sve više ljudi radi od kuće. Dodatna soba vam takođe može poslužiti kao inspirativni radni kutak, soba za vježbanje ili opuštajuća oaza za zabavu i druženje.

Trosobni stanovi su takođe idealni za porodice. Dijeca dobijaju svoje sopstvene sobe, roditelji imaju svoj prostor za privatnost, a zajedničke prostorije kao što su dnevni boravak i kuhinja postaju centar porodičnih aktivnosti. Ovi stanovi omogućavaju priliku za organizaciju prostora tako da odgovara životnom stilu i potrebama svake porodice.

Crna Gora, sa svojom predivnom obalom Jadranskog mora, postaje sve privlačnija destinacija. Ovi stanovi često imaju prostrane terase sa pogledom na more, pružajući stanarima priliku da uživaju u zalasku sunca ili jutarnjoj kafi uz zvuke talasa. 

Zahvaljujući svim prednostima koje nude, trosobni stanovi se izdvajaju kao idealan izbor za one koji traže životni prostor koji će zadovoljiti sve aspekte njihovog životnog stila. Bez obzira da li želite da živite u centru grada ili uz obalu azurnog mora, trosobni stanovi vam nude spoj prostranstva, funkcionalnosti i stila.

Zašto izabrati trosoban stan?

 1. Prostranost i fleksibilnost: Trosobni stanovi pružaju dovoljno prostora da vam omoguće da kreirate udobne spavaće sobe, prostrane dnevne boravke, čak i radne kutke, prilagođavajući prostor svojim potrebama i željama.
 2. Idealan je za porodice: Trosobni stanovi su popularan izbor među porodicama. Deca mogu imati svoje sobe, dok roditelji imaju svoj prostor za opuštanje. Društvene prostorije poput dnevnog boravka i trpezarije postaju mjesta za zajedničke aktivnosti i večere.
 3. Vrijednost nekretnine: Trosobni stanovi često imaju veću vrijednost na tržištu nekretnina u poređenju sa manjim stanovima. Ova vrijednost se često zadržava tokom vremena, što ih čini dobrom investicijom za budućnost.
 4. Rastuća potražnja: Potražnja za trosobnim stanovima je u stalnom porastu zbog njihove svestrane prirode. Stan možete prilagoditi različitim ciljnim grupama, čime se povećavaju vaše šanse za uspešnom trgovinom nekretnina. Bilo da ih traže porodice, samci ili oni koji rade od kuće, trosobni stanovi ostaju popularan izbor.
 5. Dobra opcija za iznajmljivanje: Sve je veći broj turista koji posjećuju Crnu Goru. Ukoliko želite da uložite u nekretninu kako biste je izdavali, sigurno se nećete pokajati! 

 

Naravno, izbor trosobnog stana ne znači samo odabir prostora, već i pravu investiciju u budućnost. Povećana vrijednost na tržištu nekretnina, kao i mogućnost iznajmljivanja, čini kupovinu ovakvog stana mudrim izborom. Dakle, ukoliko želite da uronite u svijet komfora trosobni stanovi su parvo rješenje za vas! Obavezno pogledajte ponudu trosobnih stanova na sajtu Sveti Stefan Real Estate, mnogi od njih se nalaze na primorju i izvrsni su za porodične odmore u ljetnim danima.

Luksuzno opremljena dnevna prostorija

Nekretnine

Dvosoban stan u Bečićima s pogledom na more

 • €220,000.00
 • Kreveti: 2
 • Kade: 2
 • 73
 • Dvosoban stan

Trosoban luksuzan stan sa krovnom terasom u Budvi

 • €315,000.00
 • Kreveti: 3
 • Kade: 2
 • 85
 • Trosoban stan

Urbanizovan plac u Bigovi

 • €400,000.00
 • Urbanizovan plac

Penthouse u Tivtu

 • €250,000.00
 • Kreveti: 2
 • Kada: 1
 • 65
 • Dvosoban stan

Urbanizovan plac u Tološima

 • €200,000.00
 • Urbanizovan plac

Compare listings

Compare