Nekretnine Do 50.000 Evra

Ukoliko ste mislili da u današnje vreme ne možete pronaći nekretnine do 50.000 evra imamo dobre vesti za Vas. Na našem sajtu možete kupiti ili investirati u nekretninu čak iako njena cena ne prelazi 6 cifara!
Da, moguće je kupiti nekretnine i za cene do 50.000 evra, ali treba imati u vidu dve stvari. Prva jeste ta da će takva nekretnina uglavnom biti manja od nekretnina sa višim cenovnim rangom i da treba imati strpljenja kada se javite agenciji kako bi pronašla pravo rešenje za ovu svotu novca u skladu sa vašim željama.

Dakle, ukoliko Vas interesuju stanovi to mogu biti garsonjere ili stanovi sa još jednom manjom sobom a ukoliko želite da uložite u kuću, moguće je pronaći kuću i veće površine u periferijama grada ili manje kuće bliže gradu. Sve zavisi koje su vaše preferencije.


Ukoliko je ovo Vaš budžet, predlažemo Vam da nam se javite a agenti Sveti Stefan Real Estate-a će Vam pomoći sa potragom I predlozima. Radujemo se saradnji! Pogledajte našu celokupnu ponudu nekretnina do 50.000 evra ispod.

Compare listings

Compare