Dvosobni Stanovi Na Prodaju

Dvosobni stanovi su vrsta stambenog prostora koja se često traži među mladim bračnim parovima, samcima ili manjim porodicama. Ovakvi stanovi obično imaju dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i ponekad manji hodnik.
Kada je reč o veličini, dvosobni stanovi mogu biti različiti. Obično su površine od oko 40 do 60 kvadratnih metara, ali postoje i oni veći ili manji od ovih dimenzija.

Ono što čini dvosobne stanove privlačnim jeste pristupačna cijena u odnosu na druge vrste većih nekretnina, kao što su trosobni ili četvorosobni stanovi jer koliko toliko pružaju komfor i prostranost. Takođe jedna od razloga zašto ovaj stan može biti dobra opcija jeste to što zbog izdvojenih prostorija može se dobiti i privatnost ili zaseban radni prostor ili prosto kutak za one koji žele da tako opreme stan.

Naravno, sama cijena je svakako veća u odnosu na jednosobne stanove ali je možda lakše pronaći nekretninu kakva vas zanima. Na sajtu agencije za nekretnine Sveti Stefan Real Estate možete pronaći veliki izbor dvosobnih stanova širom Crne Gore u zavisnosti od toga gde vas zanima lokacija stana ali naravno i u zavisnosti od cene. Pogledajte ponudu i kontaktirajte nas!

Dvosobni stanovi – praktični i udobni

Dvosoban stan predstavlja idealnu opciju za mlade bračne parove, studente, samce, kao i manje porodice. Dok veći stanovi (trosobni, četvorosobni..) mogu predstavljati financijski teret, dobro raspoređen  i uređen dvosoban stan vam pruža priliku da uživate u komforu, ali po razumnoj cijeni. Ovi stanovi se uglavnom sastoje iz dnevne sobe i kuhinje, hodnika,  kupatila i spavaće sobe koja nudi privatnost  i miran san. 

Površina – Iako se površina dvosobnih stanova najčešće kreće između 40 i 60 kvadratnih metara, postoje i stanovi koji su manji od 40 m², kao i oni koji su prostrani i veći od 60 m². Prilagođavaju se raznim potrebama i stilovima života i omogućavaju vam da stvorite svoj lični kutak, bilo da je to radni prostor, mjesto za kreativnost ili utočište za opuštanje.

Zašto kupiti dvosoban stan?

– Niže cijene: Cijene dvosobnih stanova su znatno niže u odnosu na cijene stanova sa većim brojem soba. Ukoliko želite da živite u centru grada u komfornom stanu, ali vam je budžet ograničen, onda je dvosoban stan idealno rješenje. 

– Niži troškovi održavanja: Manji stanovi zahtjevaju manje vremena i novca koji su potrebni za održavanje. To je veoma praktično, posebno ako živite sami ili sa partnerom bez djece. 

– Brža prodaja ili iznajmljivanje: Dvosobni stanovi su među najtraženijima na tržištu jer privlače različite ciljne grupe, kao što su singl osobe, mladi bračni parovi, studenti ili penzioneri.

– Lako uređivanje: Uvijek kada budete htjeli nešto da promjenite u prostoru u kom boravite, to je lakše uraditi ukoliko je stan manji. Takođe, možete više da se posvetite detaljima i stilu, kako biste stvorili udobdno i prijatno okruženje.

Pronađite vaš budući dom – Naš sajt agencije za nekretnine Sveti Stefan Real Estate nudi vam veliki izbor dvosobnih stanova širom Crne Gore, po različitim cijenama, od onih najmanjih i ušuškanih, do velikih prostranih stanova. Prije donošenja odluke, pažljivo razmotrite vaše trenutne potrebe i budžet kojim raspolažete, te pronađite savršen stan koji može da zadovolji sve vaše potrebe.

Ukoliko za vas nedostatak prostora predstavlja problem, ako planirate proširiti porodicu ili ako vam je potreban dodatni prostor za rad, trening i slično, obavezno pogledajte našu ponudu trosobnih i četvorosobnih stanova! 

Klikom na dugme ispod pogledajte našu ponudu ili nas kontaktirajte!

Opremanja Stanova u Crnoj Gori Prije i Sada

Nekretnine

Jednosoban stan u centru Bara blizu trga

 • €105,000.00
 • Krevet: 1
 • Kada: 1
 • 56
 • Jednosoban stan

Dvosoban stan u Rijeci Reževića sa pogledom na more

 • €295,000.00
 • Kreveti: 2
 • Kade: 2
 • 83,2
 • Dvosoban stan

Dvije vile u izgradnji u Blizikućama

 • €495,000.00
 • 113.9
 • Vila

Urbanizovan plac u Dobroti sa pogledom na more

 • €2,000,000.00
 • Urbanizovan plac

Compare listings

Compare