Prodaja Stanova Budva

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom koja se nalazi u Budvi, koja je po vašim merama i mogućnostima bilo da se radi o privatnim ili poslovnim potrebama Sveti Stefan Real Estate je pravi izbor za Vas! U Crnoj Gori postoji mnoštvo mesta koje čekaju da ih istražite, ali uvek se kreće od Budve – primorski raj koji spaja burnu istoriju sa sadašnjom razonodom za sve generacije.

Upoznajte crnogorsko primorje i najpopularniju turističku destinaciju u istoj, Budvu. Bilo da želite da nađete nekretninu na mirnom delu primorja za odmor, ili možda da se nađete u centru ili Starom Gradu i osetite dašak grada koji nikad ne spava ali i ukoliko tražite mesto za razvoj vašeg poslovnog plana i biznisa ponudićemo Vam nekretnine sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.

Na našem sajtu možete pronaći veliki broj nekretnina na prodaju u Budvi koje će sigurno odgovoriti svim Vašim zahtevima. Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve konsultacije možete nas kontaktirati još danas za dodatne informacije o željenoj nekretnini.

Kada ulažete u nekretninu, radite to sa oprezom. Mi smo tu da Vam pomognemo. Mi smo tu za Vas! Sveti Stefan Real Estate nudi veliki izbor nekretnina i placeva u Budvi. Kroz celukopan proces Vaše selekcije kao i kupovine i ulaganja Sveti Stefan Real Estate je uz Vas za svaku konsultaciju.

Pogledajt našu ponudu ispod klikom na Prodaja Stanova Budva ili Nekretnine Na Primorju i izaberite već danas nekretninu koja Vam se dopada a onda nas pozovite i pustite da uradimo ostalo. Samo na našem sajtu Sveti Stefan Real Estate i pozivom na broj.

Prodaja Kuća u Budvi

Prodaja kuća u Budvi je takođe jedna od glavnih usluga koje naša agencija za nekretnine pruža. Budva, poznata kao biser Jadrana, je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Crnoj Gori. Nalazi se na obali Jadranskog mora, a okružena je predivnim plažama, zelenilom i kulturnim znamenitostima.

Sveti Stefan Real Estate pruža širok izbor kuća u Budvi, koje su namenjene kako za stanovanje, tako i za investiranje. Naša ponuda uključuje luksuzne vile, kuće sa vrtom i bazenom, apartmane i mnoge druge vrste nekretnina koje odgovaraju različitim budžetima.

Sve nekretnine koje se nalaze u našoj ponudi su pažljivo birane i pregledane kako bi se osigurao kvalitet i vrednost za naše klijente. Uvek sarađujemo samo sa pouzdanim prodavcima kako bi naši klijenti dobili najbolje moguće iskustvo kupovine nekretnine.

Putem naše veb stranice, brzo i lako pretražite najnovije ponude kuća u Budvi.  Slobodno kontaktirajte naše stručnjake za nekretnine koji će vam pomoći u odabiru savršene kuće ili stana i pružiti sve neophodne informacije da biste doneli pravu odluku.

Naša agencija za nekretnine ima dugo iskustvo u prodaji kuća u Budvi i uvek smo spremni da našim klijentima pružimo najbolju uslugu. Bez obzira da li tražite nekretninu za svoju porodicu ili nekretninu za investiciju, mi smo tu da vam pomognemo da pronađete baš ono što ste zamislili.

Ako ste spremni da uživate u jednom od najljepših gradova na Jadranskoj obali, javite nam se. Naš profesionalan i stručan tim će učiniti sve da pronađe vašu kuću iz snova u Budvi. 

Nekretnine

Dvosoban namješten stan s garažom i pogledom na more u Herceg Novom

 • €280,000.00
 • Kreveti: 2
 • Kade: 2
 • 100
 • Dvosoban stan

Jednosoban renoviran stan u centru Bara

 • €110,000.00
 • Krevet: 1
 • Kada: 1
 • 42
 • Jednosoban stan

Stomatološka ordinacija u Podgorici

 • €400,000.00
 • 71
 • Poslovni prostor, Stomatološka ordinacija
Moderna stambena zgrada

Compare listings

Compare