Nekretnine Do 100.000 Evra

Postoji niz mogućnosti za razmatranje ulaganja ukoliko raspolažete budžetom od 100.000 evra za nekretnine u Crnoj Gori. Kada raspolažete ovakvim budžetom i date tu informaciju našem agentu za nekretnine zajedno sa drugim informacijama vezanim za lokaciju, izgled i vrstu nekretnine možete očekivati da ćete naći relativno brzo zadovoljavajuća rešenja koja će sigurno ispuniti sva Vaša očekivanja.

Sa ovim budžetom možete pronaći stanove malo veće kvadrature u centru grada, uglavnom do 50 kvadrata ili malo veće stanove u ruralnim delovima grada ukoliko ste ljubitelji prirode.
Takođe možete pronaći i stanove za letovanje ukoliko je cilj Vašeg investiranja dalja zarada u turističkim sezonama.

Za ovaj novac moguće je pronaći i kuće malo veće kvadrature u mirnijim delovima primorskih gradova ili ukoliko želite sami da se prepustite izgradnji vlastite nekretnine, moguće je pronaći i placeve gde biste sa ovim budžetom mogli sami stvoriti svoj dom onako kako baš Vi želite.

Dakle, u našoj agenciji sa ovim budžetom Vaša potraga za nekretninom biće olakšana i verujemo da ćemo u kratkom roku doći do zajedničkog cilja. Javite nam se već danas, i prepustite vaše brige nama! Pogledajte našu ponudu nekretnina do 100.000 evra klikom na dugme ispod.

Ukoliko Vaš budžet iznosi do 100.000 evra, u Crnoj Gori možete naći različite vrste nekretnina, kao što su:
– Stanovi i apartmani u turističkim gradovima: U gradovima poput Budve, Herceg Novog, Tivta i Ulcinja, možete pronaći različite vrste apartmana sa jednom, dve ili više soba. Ovi apartmani su najčešće na plaži, blizu restorana, kafića, marketa i ostalih turističkih sadržaja.
– Novi moderni stanovi: U novim stambenim kompleksima širom Crne Gore, možete pronaći stanove sa sadržajem kao što su bazeni, teretane, parking mesta i igrališta. Ovakvi stanovi nude udobnost i komfor, a često imaju i prelijep pogled na more
– Apartmani u starijim zgradama: U gradovima kao što su Kotor, Perast i Cetinje, možete pronaći apartmane u starijim zgradama koje odišu autentičnim šarmom. Ovi stanovi nude miran život u istorijskim gradovima.
– Apartmani u planinskim predelima: Ako volite prirodu i planinske pejzaže, možete pronaći apartmane u regijama kao što su Durmitor i Bjelasica. Ovi apartmani vam pružaju mogućnost da uživate u svježem vazduhu, miru, tišini i planinskim aktivnostima.

Ukoliko želite da investirate u nekretninu kako biste je izdavali, ovakvi stanovi su pravi izbor za vas! Luksuzan i moderan izgled stana ili apartmana povećava i samu cijenu zakupa, tako da će vam se investicija isplatiti za jako kratko vreme.

Cijene mogu varirati u zavisnosti od kvadrature, lokacije, starosti zgrade i dodatnih sadržaja koji se nude u sklopu nekretnine. Prije nego što se odlučite, preporučujemo Vam da pažljivo pogledate ponudu, postavite prioritete i angažujete našeg agenta za nekretnine kako biste dobili najbolji savjet i podršku u procesu kupovine.

Dakle, u našoj agenciji sa ovim budžetom Vaša potraga za nekretninom biće olakšana i vjerujemo da ćemo u kratkom roku doći do zajedničkog cilja. Javite nam se već danas, i prepustite vaše brige nama! Pogledajte našu ponudu nekretnina do 100.000 evra klikom na dugme ispod.

Nekretnine

Urbanizovan plac u Bigovi na 100 m od mora

  • €280,000.00
  • Urbanizovan plac

Kvalitetni stanovi u izgradnji u Baru na odličnoj lokaciji

  • €72,520.00
  • 30-73
  • Dvosoban stan, Garsonjera, Jednosoban stan, Trosoban stan

Compare listings

Compare