Usluge Održavanja i Čišćenja Nekretnina u Crnoj Gori

Set usluga koje nudimo,omogućavaju klijentima komoditet i zbrinjavanje osnovnih potreba vezanih za nekretninu u Crnoj Gori, kao i održavanje ulaza stambenih zgrada. Ukoliko Vam trebaju profesionalne i brze usluge kontaktirajte nas još danas. Čišćenje stambenih objekata, ulaza u Crnoj Gori na primorju. Naš paket usluga obuhvata:

Osnovne usluge održavanja ulaza podrazumjevaju:

  • Održavanje i čišćenje ulaza, zelenih površina i sanacija manjih kvarova
  • Pružanje ostalih usluga prilagođenih specificnim potrebama zgrade
  • Objezbjeđivanje saradnje za poslove koji se tiču postavljanja i održavanja: interfona, video nadzora, lifta i sl
  • Pomoć oko administracije vezano za skupštinu stanara
  • Zaključivanje ugovora se obavlja isključivo sa ovlašćenim predstavnikom ulaza

Osnovne usluge održavanja stanova podrazumijevaju:

  • Redovno obilaženje nekretnine radi nadzora i provjere stanja uredjaja,instalacija i provjetravanja.
  • Organizovanje čišćenja stana/kuce.
  • Preuzimanje obaveze plaćanja mjesečnih računa koji pristignu na adresu klijenta
  • Redovno obavještavanje o bilo kakvim promjenama ili obavezama vezanim za nekretninu
  • Priprema stana za najavljeni dolazak

Našim klijentima takođe nudimo sve vrste građevinsko-zanatskih radova, kao i usluge projektovanja i izrade enterijera koje radimo u saradnji sa renomiranom firmom “Monolith” D.O.O Budva.

Usluge Održavanja Ulaza 

S ciljem da pružimo samo najbolje našim klijentima i osiguramo da vaši objekti uvek izgledaju čisto i uredno, Sveti Stefan Real Estate agencija za održavanje ulaza u Budvi i Tivtu na Crnogorskom primorju nudi širok spektar usluga čišćenja zgrada, stanova i drugih objekata.
Naše usluge uključuju redovno čišćenje i održavanje zajedničkih prostora kao što su hodnici, stepeništa, liftovi, parkinzi i druge javne površine. Uz to na raspolaganju su vam i usluge pranja prozora, brisanja prašine, održavanja bašta i zelenih površina, kao i dubinsko čišćenje kuhinja i kupatila.

Kao renomirana agencija za održavanje ulaza u Budvi i Tivtu, sa dvadesetogodišnjim iskustvom, uvek vodimo računa o tome da koristimo najnoviju i najnapredniju opremu i tehnologiju za pružanje kvalitetnih usluga čišćenja i održavanja svojim klijentima. To uključuje upotrebu profesionalnih sredstava za čišćenje i opreme, kao što su usisivači, čistači pod visokim pritiskom, mašine za čišćenje tepiha i drugi specijalizovani uređaji.
Osim toga, osoblje naše agencije za održavanje ulaza u Budvi i Tivtu se redovno obučava i usavršava svoje vještine kako bi se osiguralo da su u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama u industriji čišćenja. Naš tim je izuzetno stručan u radu sa svim vrstama materijala i površina, uključujući tepihe, drvo, mramor, keramiku i staklo.
Visoko obučeno i profesionalano, naše osoblje vodi računa o svim aspektima održavanja i čišćenja, uključujući rukovanje opremom i sredstvima za čišćenje. Kontrola kvaliteta i sigurnost na radu su naš imperativ, pa se trudimo da uvek prilagodimo svoje metode čišćenja i održavanja prema specifičnim potrebama svakog klijenta i objekta, kako bi se postigao najbolji mogući rezultat.
Sveti Stefan Real Estate agencija servisira različite vrste klijenata, uključujući stambene zgrade, poslovne zgrade, trgovačke centre i druge objekte. Naše usluge mogu biti u potpunosti prilagođene vašim potrebama i dogovorene na dnevnoj, sedmičnoj, mjesečnoj ili godišnjoj osnovi.
Bez kompromisa u kvalitetu usluge, naša agencija za održavanje ulaza u Budvi i Tivtu je tu da vam pruži najbolju vrijednost za novac. Sa nama uvek dobijate visoko kvalitetne usluge čišćenja i održavanja po konkurentnim cijenama.
Ako tražite pouzdanog i profesionalnog provajdera za održavanje ulaza, zgrada ili drugih objekata, Sveti Stefan Real Estate agencija za održavanje ulaza u Budvi i Tivtu je pravo mjesto za vas. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim uslugama i dogovorili termin za vaš objekat.

U saradnji sa vama, stanarima svake zgrade, spremni smo da predano i vrijedno radimo i rezultati sigurno neće izostati jer MI BRINEMO O VAŠEM ULAZU. Radimo i na teritoriji Bokokotorskog zaliva

Društvene mreže

Compare listings

Compare