Prodaja Stanova Bar

Potraga za nekretninama nikad nije bila lakša uz Sveti Stefan Real Estate. Crnogorsko primorje bogato je mnogim gradovima koje godinama unazad privlače kako turiste, tako i sugrađane. Jedan od njih koji je vredan pomena svojim prirodnim lepotama i neodoljivim plažama na jugu crnogorske obale jeste Bar. Pored redovne trgovinske veze između Italije i Crne Gore, ovaj grad ima da ponudi još mnoštvo toga.

Prvo, Bar je blizu mora i ima prekrasne plaže, što ga čini atraktivnim za one koji vole da provedu vrijeme na moru. Takođe, Bar ima bogatu povijest i kulturu, što ga čini privlačnim za one koji vole da istražuju grad i njegove znamenitosti. Osim toga, Bar ima dobro razvijenu infrastrukturu i dobre veze sa ostatkom Crne Gore i regiona, što ga čini pogodnim za one koji rade ili žele da studiraju u drugim dijelovima zemlje.

Prosječne Cijene Stanova u Baru

Kada je riječ o cijenama stanova u Baru, one su različite i zavise od lokacije, veličine i opremljenosti stana. Prosečna cijena stana u Baru je oko 1.000 eura po kvadratnom metru, ali se cijene mogu kretati od 700 do 1.500 eura po kvadratnom metru. Cijene stanova u centru grada su obično više od cijena stanova u okolini, jer su lokacije u centru grada atraktivnije zbog blizine trgovina, škola, fakulteta i drugih sadržaja.

Ukoliko planirate da kupite stan u Baru, postoje neke stvari koje treba da uzmete u obzir. Prvo, treba da se upoznate sa tržištem nekretnina u Baru i da istražite različite lokacije i cijene stanova. Takođe, treba da se obratite nekom od lokalnih agencija za nekretnine ili da se obratite pravniku za savjet o kupovini nekretnine u Crnoj Gori. Na taj način, možete biti sigurni da ćete donijeti dobru odluku i da ćete kupiti stan po povoljnoj cijeni.

Selekciju najkvalitetnijih ali i pažljivo odabranih stanova i nekretnina po meri naših klijenata kako sadašnjih tako i budućih, možete pronaći upravo kod nas na Sveti Stefan Real Estate. Bilo da želite da nađete manji stan ili tražite nekretninu za celu porodicu, mi smo tu da pronađemo idealno rešenje za Vas. Potrebno je samo da nas kontaktirate a naši stručnjaci će uraditi ostalo.

Vreme je da prestanete da brinete o tome kakav će biti Vaš budući stan i brigu prepustite nama. Sveti Stefan Real Estate u interesu naših klijenata. Možete pogledati ponudu online na našem sajtu ili nas kontaktirati ukoliko imate bilo kakva pitanja. Radujemo se saradnji!

Posetite ispod link ka prodaji stanova u baru ili vidite sve naše nekretnine koje su trenutno dostupne.

Prodaja Kuća u Baru 

Prodaja kuća u Baru je jedna od glavnih usluga koje naša agencija za nekretnine pruža. Sa godinama iskustva i stručnosti, mi smo postali vodeća agencija za prodaju kuća u ovom prelepom gradu na obali Jadranskog mora. Naša ponuda kuća u Baru je raznovrsna i obuhvata različite vrste nekretnina, od malih apartmana i vila do prostranih kuća sa vrtovima i bazenima.

Svaki objekat koji se nalazi u našoj ponudi je pažljivo odabran i ispitan kako bismo bili sigurni da klijenti dobijaju najbolji kvalitet i vrednost za svoj novac. Naš tim stručnjaka za nekretnine pažljivo pregleda svaku kuću pre nego što je uključi u ponudu. Kako bismo osigurali da klijenti dobijaju najbolje moguće iskustvo kupovine nekretnine, sarađujemo samo sa pouzdanim prodavcima.

Sa dvadesetogodišnjim iskustvom prodaje kuća u Baru, uvek smo spremni da vam pomognemo da pronađete najbolju opciju za vaše potrebe. Bilo da tražite kuću za svoju porodicu, ili nekretninu za investiciju – Sveti Stefan Real Estate agencija je pravi partner za vas.

Naša veb stranica vam pruža jednostavan i brz pregled najnovijih ponuda kuća u Baru, a mi smo tu da vam damo sve potrebne informacije i detalje. Možete nas kontaktirati putem veb stranice ili direktno telefonom i e-poštom i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ako i vi sanjate o sopstvenoj nekretnini na prelepom Jadranu, bez ustručavanja se obratite našoj agenciji i dozvolite da vam pomognemo u pronalaženju savršene kuće ili stana u Baru za vas. 

Nekretnine

Dvosoban namješten stan s garažom i pogledom na more u Herceg Novom

 • €280,000.00
 • Kreveti: 2
 • Kade: 2
 • 100
 • Dvosoban stan

Jednosoban renoviran stan u centru Bara

 • €110,000.00
 • Krevet: 1
 • Kada: 1
 • 42
 • Jednosoban stan

Stomatološka ordinacija u Podgorici

 • €400,000.00
 • 71
 • Poslovni prostor, Stomatološka ordinacija
Predivan pogled na more

Compare listings

Compare