Najbolje Lokacije u Crnoj Gori za Kupovinu Nekretnine

  • 2 years ago
  • 0
Pogled na Sveti Stefan

Otkrijte Vaš San o Nekretninama U Crnoj Gori sa Sveti Stefan – Real Estate!

Da li sanjate o posedovanju nekretnine na prelepom Crnogorskom primorju? Sveti Stefan – Real Estate je vaš ključ za ostvarenje ovog sna! Kroz našu agenciju, ne samo da možete pronaći savršeno mesto za vaš dom, već i doživeti iskustvo kupovine nekretnine na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori.

Najbolje Lokacije na Crnogorskom Primorju 

Crna Gora nudi raznolike lokacije prilagođene vašim potrebama, a Sveti Stefan – Real Estate ima u ponudi nekretnine na najatraktivnijim mestima na primorju. Bez obzira da li želite uživati u živopisnom noćnom životu Budve, istraživati istorijske zidine Kotora, opuštati se u Tivtu ili doživeti raznolikost Bara, imamo idealnu nekretninu za vas!

Nekretnine u Budvi

budva

Budva, jedan od najlepših gradova na Crnogorskom primorju, nudi ne samo prelepe plaže već i bogat noćni život. Sveti Stefan – Real Estate vam predstavlja najpoželjnije nekretnine u Budvi koje će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse. Od apartmana u centru do luksuznih vila sa pogledom na more, izaberite svoj rajski kutak. Da vidite nekretnine koje su trenutno jedne od najpoželjnijih u Budvi posetite sledeći link.

Nekretnine Tivat

Tivat

Tivat je sinonim za luksuz i eleganciju. Naša kolekcija nekretnina u Tivtu pruža vam priliku da uživate u prelepim pogledima, mirnim marinama i ekskluzivnim sadržajima. Postanite deo ovog rajskog grada uz Sveti Stefan – Real Estate! Pogledajte naše ekskluzivne marine i moderne vile koje garantuju luksuzni način života. Da pogledate našu celu kolekciju nekretnina na prodaju u Tivatu posetite sledeći link.

Nekretnine u Baru

Bar je grad koji se nalazi samo na 75 kilometara od Podgorice, specifičan je po tome što u njemu živi veliki broj osoba različite nacionalnosti. Čak njih 25, što Vam pruža odličnu priliku da upoznate druge kulture i nacionalnosti. Odlikuje bogatom istorijom, savršenom lokacijom i nalazi se u obalu Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Ukoliko ste ljubitelji luka, Bar je pravo mesto jer poseduje najveću luku u čitavoj Crnoj Gori. Smešten je u dolini planina koje ga okružuju, od kojih je najveća Rumija, ukoliko ste ljubitelj planinarenja ovakvi pogledi će Vas ostaviti bez daha! Bar je jedan od gradova koji godišnje u toku sezone privuče najveći broj turista, skoro 150.000 turista što Vam govori da ovo mesto itekako ima da pruži dosta stvari za sve posetioce. Bar, grad raznolikosti i bogate istorije, nudi ne samo prijatnu atmosferu već i veliku luku i predivne pejzaže. Pogledajte naše nekretnine u Baru i otkrijte zašto je ovo savršeno mesto za vašu novu adresu. Od stambenih kompleksa do autentičnih kuća, pronađite dom koji odražava vaš jedinstveni stil. Odlično je mesto za ulaganje ili kupovinu nekretnina, koje možete videti na linku nekretnine na prodaju u Baru.

Nekretnine u Kotoru

Kotor spada u jedne od manjih gradova sa izuzetnim pejzažima koji se nalazi tačno na obali Bokakotorskog zaliva. Poznat je po tome što je zaštićen od strane UNESCO-a. Ima bogatu istoriju koja vodi poreklo iz Venecije i Venecijanskog perioda. U samom gradu se ne nalazi puno stanovnika, svega oko 1.000 stanovnika pa predstavlja jedno veoma mirno i opušteno mesto za život. Da pogledate celu ponudu nepokretnosti na prodaju koje se nalaze u Kotoru posetite sledeći link.

Nekretnine u Podgorici

Podgorica kao glavni grad Crne Gore, koji se u zadnje vreme uveliko razvija u svim sektorima predstavlja jednu od najboljih lokacija za ulaganje u nekretnine ili za kupovinu nepokretnosti za Vaše potrebe. Nalazi se na raskrsnici svih puteva tako da Vam neće biti teško da bez problema posetite skoro čitavo primorje u relativno kratkom vremenskom periodu. Kako je u toku izgradanja i auto puta sa Srbijom Podgorica će sigurno biti i ostati jedna od najboljih turističkih atrakcija u Crnoj Gori. Ceo spisak nekretnina koje imamo na prodaji u Podgorici možete vidjeti ovde.


Naravno, i tu se postavlja pitanje da li želite da budete uz more u svom miru i tišini, okruženi novim naseljima kakva se uglavnom nalaze u Budvi ili okruženi rustičnim zidovima punim istorije i duše kao što je Kotor ili želite da budete u centru ovih veličanstvenih gradova gde ćete biti okruženi svakodnevnim raznovrsnim dešavanjima.


S druge strane, ukoliko ipak birate delove Crne Gore koji nisu u blizini mora, preporuka bi svakako bila Podgorica kao glavni grad pun mogućnosti kako poslovnih tako i ličnog aspekta.
Naravno, o ukusima se ne treba raspravljati i svako od vas može imati druge preferencije, na vama je samo da ih saopštite a naši agenti će zajedno sa vama raditi na vašim interesima i naći najbolju lokaciju za Vas.

Izaberite Vašu Idealnu Nekretninu – Javite Nam se Danas

Pošaljite nam poruku preko naše kontakt stranice.

Join The Discussion

Compare listings

Compare