Najbolje Lokacije u Crnoj Gori za Kupovinu Nekretnine

  • 1 year ago
  • 0
Pogled na Sveti Stefan

Često se postavlja pitanje koja je to najbolja lokacija za kupovinu nekretnine u Crnoj Gori? Crnogorsko primorje poseduje brojne gradove i privlačna mesta za kupovine nekretnina ali koja su trenutno najbolja mesta gde Vam preporučujemo da krenete da istražujete?


Odgovor leži upravo u vašim željama. Crna Gora pruža širok spektar lokacija koje mogu zadovoljiti svačije potrebe a na našem sajtu možete pronaći dosta nekretnina koje se nalaze na Crnogorskom primorju po pristupačnim cenama, sjajnim lokacijama ali i dovoljno prostora za Vašu celu porodicu.


Da li želite da budete vlasnik nekretnine na primorju, bilo da se radi o ličnim potrebama ili zarad izdavanja mnogim turistima koji sve rađe borave u Crnoj Gori, Sveti Stefan Real Estate agencija za nekretnine može preporučiti lokacije kao što su:

Nekretnine u Budvi

budva

Jedno od najlepsih mesta na Crnogorskom primorju jeste Budva koja se nalazi u središtu iz koje je dosta pristupačno posetiti skoro sve preostale lokacije na primorju. Da vidite nekretnine koje su trenutno jedne od najpoželjnijih u Budvi posetite sledeći link.

Nekretnine Tivat

Tivat

Tivat je poznat po tome da predstavlja jedno od najboljih mesta za turističke atrakcije u Crnoj Gori. Nalazi se u Boka Kotorskom zalivu sa populacijom od oko 10.000 stanovnika. Predstavlja jedno od manjih mesta koje odiše sa prelepim mestima za noćni izlazak, za uživanje u vožnji brodova ili čamaca kao i za šetnju kroz brojne parkove i pristaništa koji su uređeni. Da pogledate našu celu kolekciju nekretnina na prodaju u Tivatu posetite sledeći link.

Nekretnine u Baru

Bar je grad koji se nalazi samo na 75 kilometara od Podgorice, specifičan je po tome što u njemu živi veliki broj osoba različite nacionalnosti. Čak njih 25, što Vam pruža odličnu priliku da upoznate druge kulture i nacionalnosti. Odlikuje bogatom istorijom, savršenom lokacijom i nalazi se u obalu Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Ukoliko ste ljubitelji luka, Bar je pravo mesto jer poseduje najveću luku u čitavoj Crnoj Gori. Smešten je u dolini planina koje ga okružuju, od kojih je najveća Rumija, ukoliko ste ljubitelj planinarenja ovakvi pogledi će Vas ostaviti bez daha! Bar je jedan od gradova koji godišnje u toku sezone privuče najveći broj turista, skoro 150.000 turista što Vam govori da ovo mesto itekako ima da pruži dosta stvari za sve posetioce. Odlično je mesto za ulaganje ili kupovinu nekretnina, koje možete videti na linku nekretnine na prodaju u Baru.

Nekretnine u Kotoru

Kotor spada u jedne od manjih gradova sa izuzetnim pejzažima koji se nalazi tačno na obali Bokakotorskog zaliva. Poznat je po tome što je zaštićen od strane UNESCO-a. Ima bogatu istoriju koja vodi poreklo iz Venecije i Venecijanskog perioda. U samom gradu se ne nalazi puno stanovnika, svega oko 1.000 stanovnika pa predstavlja jedno veoma mirno i opušteno mesto za život. Da pogledate celu ponudu nepokretnosti na prodaju koje se nalaze u Kotoru posetite sledeći link.

Nekretnine u Podgorici

Podgorica kao glavni grad Crne Gore, koji se u zadnje vreme uveliko razvija u svim sektorima predstavlja jednu od najboljih lokacija za ulaganje u nekretnine ili za kupovinu nepokretnosti za Vaše potrebe. Nalazi se na raskrsnici svih puteva tako da Vam neće biti teško da bez problema posetite skoro čitavo primorje u relativno kratkom vremenskom periodu. Kako je u toku izgradanja i auto puta sa Srbijom Podgorica će sigurno biti i ostati jedna od najboljih turističkih atrakcija u Crnoj Gori. Ceo spisak nekretnina koje imamo na prodaji u Podgorici možete vidjeti ovde.


Naravno, i tu se postavlja pitanje da li želite da budete uz more u svom miru i tišini, okruženi novim naseljima kakva se uglavnom nalaze u Budvi ili okruženi rustičnim zidovima punim istorije i duše kao što je Kotor ili želite da budete u centru ovih veličanstvenih gradova gde ćete biti okruženi svakodnevnim raznovrsnim dešavanjima.


S druge strane, ukoliko ipak birate delove Crne Gore koji nisu u blizini mora, preporuka bi svakako bila Podgorica kao glavni grad pun mogućnosti kako poslovnih tako i ličnog aspekta.
Naravno, o ukusima se ne treba raspravljati i svako od vas može imati druge preferencije, na vama je samo da ih saopštite a naši agenti će zajedno sa vama raditi na vašim interesima i naći najbolju lokaciju za Vas.


Javite se već danas, i ostvarite vaše želje! Pošaljite nam poruku preko naše kontakt stranice.

Join The Discussion

Compare listings

Compare